Welkom bij Scouting dr. Ariëns-Ingrid uit Hengelo

Hier vindt u alles wat u wilt weten over onze scoutinggroep. Wekelijks worden hier nieuwe verslagen geplaatst van opkomsten en wanneer er nieuwe foto's worden gemaakt of er nieuws is, komt dat er ook zo snel mogelijk op. Ook bevat deze site onder andere informatie over lid worden, de geschiedenis van onze groep en het verhuur van onze blokhut.
Op 29 en 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen bestellen. Wij bezorgen deze vers bij u aan de deur. Heeft u nog niet besteld? Ga dan snel naar de bestelpagina om te bestellen, want een zak met tien oliebollen kost maar € 6,50!
Iedereen kent het spel Mastermind wel. Bij dit spel moet je een code van vier kleuren zien te kraken. De Welpen van de Shantihorde hebben dit spel in levende lijve gespeeld!

Acht tweetallen gingen op pad om de stiften te zoeken waarmee ze codes van vier verschillende kleuren konden maken. Wanneer een code klaar was moesten ze zo snel mogelijk naar de leiding om te laten controleren of de code klopte.

Lees meer....Shantihorde
Sinterklaas (Algemeen)Andere nieuwe albums...
JOTA-JOTI 2017 (Algemeen)
JOTA-JOTI (Algemeen)
JOTA-JOTI Voorbereiding (Algemeen)
Installatie (Mowglihorde)
Verhuur (Algemeen)