Na het succes van onze vorige oliebollenacties gaan wij ook dit jaar met Oud en Nieuw weer oliebollen bakken. Dit jaar zal onze actie wederom plaatsvinden op twee dagen, namelijk zondag 29 en maandag 30 december. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan het verplaatsen van de ingang en het moderniseren van het sanitair.

Bestel direct je oliebollen!

Direct bestellen!

 

Contact

Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkopen

Het is de bedoeling dat we met z'n allen zoveel mogelijk oliebollen verkopen. Dit kan aan opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, broers, zussen, buren, collega's en iedereen je die kent. Download hieronder een bestelformulier, zodat je de bestellingen kunt opnemen. Dit kan natuurlijk ook online via de "Direct bestellen" knop op deze pagina. De ingevulde lijsten moeten uiterlijk 22 december worden ingeleverd bij jouw leiding.

Wedstrijd

Net als vorig jaar maken we van het verkopen een echte wedstrijd. Binnen elke speltak wint degene die de meeste oliebollen verkoopt een supergaaf "beste oliebollenverkoper" insigne. De speltak die de meeste oliebollen verkoopt wordt door de organisatie getrakteerd op taart! Is je bestelformulier vol? Download hieronder een nieuwe of vraag er één bij je leiding.

De oliebollen

De oliebollen worden gebakken volgens traditioneel recept. In alle oliebollen zitten krenten, rozijnen en appel. Eén zak bevat tien oliebollen, inclusief een zakje poedersuiker. Een zak oliebollen kost € 7,00. De oliebollen worden door de leiding zelf vers gebakken en bezorgd.

Wij hopen op een goed verloop, veel oliebollen en een hoge opbrengst voor onze groep. Enne, ga voor de prijzen!! Verkopen dus!

Online bestellen

Uiteraard kunnen de oliebollen ook online besteld worden. Dat kan op de bestelpagina.

 

 

Downloads

Brief
De brief zoals deze is uitgedeeld aan alle jeugleden en leiding.

Bestellijst
De bestellijst waarmee je langs familie, vrienden en collega's kan gaan.

Bedankt voor uw bestelling briefje
Het bedankbriefje voor de mensen die oliebollen besteld hebben. Tevens herinnering voor de bezorgdata en de tijdstippen voor het afhalen.