Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen bestellen. Wij bezorgen de oliebollen vers bij u aan de deur.

Bestel direct je oliebollen!

Direct bestellen!

 

Contact

Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Informatie voor leden

Ook dit jaar belooft het weer een mooie actie te worden en bakken we wederom op vrijdag 29 en zaterdag 30 december een hele lading oliebollen.

Oliebollen verkopen

Oliebollen die wij met z’n allen eerst nog moeten verkopen. Dat verkopen kan via Whatsapp, sociale media, maar ook op school, het werk of op een feestje. Of natuurlijk via een rondje door de wijk. Kortom: bel, mail of ga langs bij je opa's, tantes, zussen, buren, collega's en iedereen je die kent!

Over de oliebollen

De oliebollen worden gebakken volgens traditioneel recept. In alle oliebollen zitten krenten, rozijnen en appel. Ze worden in zakken van 10 stuks verkocht, inclusief een zakje poedersuiker. Eén zak oliebollen kost € 9,00.

De oliebollen worden door de leiding gebakken en bezorgd op vrijdag 29 en zaterdag 30 december. We bezorgen ze gratis in Hengelo, Borne, Delden, Oele, Haaksbergen, Bentelo en Beckum. Maar wie het gezellig vindt kan ze ook komen afhalen bij onze blokhut. Betalen kan aan de deur of in de blokhut. Het liefst met contant geld, maar pinnen kan ook.

Win, win, win

En vergeet niet dat er veel te winnen valt! Verkoop jij 15 of meer zakken oliebollen? Dan krijg je een mooi naambandje. Maar verkoop je de meeste oliebollen binnen jouw speltak? Dan win je zo’n felbegeerde oliebolleninsigne. En de bestverkopende speltak wint natuurlijk de workshop oliebollen bakken. Hoe leuk is dat!

Bestellijsten

De zakken oliebollen die je verkoopt schrijf je op een bestellijst. Ingevulde lijsten moet je voor 24 december weer inleveren bij je leiding. Je kunt de bestellingen natuurlijk ook zelf invoeren via het bestelpagina op deze website. Is je bestelformulier vol? Download dan hieronder een nieuwe of vraag een nieuwe bij je leiding.

Downloads

Bestellijst
De bestellijst om alle verkochte oliebollen op te schrijven.

Bevestiging bestelling
Deze blaadjes kan je aan iemand geven die oliebollen van je heeft gekocht.