Oliebollenactie

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen bestellen. Wij bezorgen de oliebollen vers bij u aan de deur.

Bestel direct je oliebollen!

Direct bestellen!

 

Contact

Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Informatie voor leden

Jullie hebben het ongetwijfeld al gehoord; de oliebollenactie van 2022 is weer begonnen. Ook dit jaar belooft het weer een mooie actie te worden en bakken we wederom op donderdag 29 en vrijdag 30 december een hele lading oliebollen.

Oliebollen verkopen

Oliebollen die wij met z’n allen eerst nog moeten verkopen. Dat verkopen kan via Whatsapp, sociale media, maar ook op school, het werk of op een feestje. Of natuurlijk via een rondje door de wijk. Kortom: bel, mail of ga langs bij je opa's, tantes, zussen, buren, collega's en iedereen je die kent!

Over de oliebollen

De oliebollen worden gebakken volgens traditioneel recept. In alle oliebollen zitten krenten, rozijnen en appel. Ze worden in zakken van 10 stuks verkocht, inclusief een zakje poedersuiker. Eén zak oliebollen kost € 9,00.

De oliebollen worden door de leiding gebakken en bezorgd op donderdag 29 en vrijdag 30 december. We bezorgen ze gratis in Hengelo, Borne, Delden, Oele, Haaksbergen, Bentelo en Beckum. Maar wie het gezellig vindt kan ze ook komen afhalen bij onze blokhut. Betalen kan aan de deur of in de blokhut. Het liefst met contant geld, maar pinnen kan ook.

Win een bakworkshop

Verkoop jij, binnen jouw speltak, de meeste oliebollen? Dan krijg je van ons een mooie insigne. Maar er is meer: de speltak die de meeste oliebollen verkoopt, krijgt een workshop oliebollen bakken. Tijdens jullie opkomst ga je samen met onze bakkers oliebollen maken. Hoe leuk is dat! En om het jullie wat makkelijker te maken, krijg je de gegevens van de mensen aan wie je al eens eerder oliebollen hebt verkocht.

Bestellijsten

De zakken oliebollen die je verkoopt schrijf je op een bestellijst. Ingevulde lijsten moet je voor 24 december weer inleveren bij je leiding. Je kunt de bestellingen natuurlijk ook zelf invoeren via het bestelpagina op deze website. Is je bestelformulier vol? Download dan hieronder een nieuwe of vraag een nieuwe bij je leiding.

Downloads

Bestellijst
De bestellijst om alle online verkochte oliebollen op te schrijven.

Bedankbriefjes
Deze blaadjes kan je aan iemand geven die oliebollen van je heeft gekocht.