Op woensdag 29 en donderdag 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Want ondanks corona en alle maatregelen zijn we wel van plan om dit jaar weer oliebollen te bakken. Wij bezorgen de oliebollen vers en volgens de coronamaatregelen bij u aan de deur.

Bestel direct je oliebollen!

Direct bestellen!

 

Contact

Voor vragen over uw bestelling kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onderstaande informatie is voor onze leden

Verkopen

Volgens coronaregels mogen we niet langs de deuren om oliebollen te verkopen. Daarom moeten we met z’n allen zoveel mogelijk oliebollen ​online ​verkopen. Via Whatsapp, social media en aan iedereen die je maar kent. Download hieronder een bestelformulier, zodat je de bestellingen kunt opnemen. Dit kan natuurlijk ook online via de "Direct bestellen" knop op deze pagina. De ingevulde lijsten moeten uiterlijk 22 december worden ingeleverd bij jouw leiding.

Wedstrijd

Ondanks de maatregelen, willen we jullie allemaal héél véél succes wensen met de verkoop van de oliebollen! Dit jaar is de meeste oliebollen verkopen misschien wel een grotere prestatie dan andere jaren. Maar je kunt wel weer een mooie insigne winnen. Verkoop jij de meeste oliebollen in jouw speltak? Dan win jij die insigne! En de bestverkopende speltak wint de workshop oliebollen bakken!

De oliebollen

De oliebollen worden gebakken volgens traditioneel recept. In alle oliebollen zitten krenten, rozijnen en appel. Eén zak bevat tien oliebollen, inclusief een zakje poedersuiker. Een zak oliebollen kost € 7,50. De oliebollen worden door de leiding zelf vers gebakken en bezorgd.

Online bestellen

Uiteraard kunnen de oliebollen ook online besteld worden. Dat kan op de bestelpagina.

Downloads

Brief
De brief zoals deze is uitgedeeld aan alle jeugleden en leiding.

Bestellijst
De bestellijst om alle online verkochte oliebollen op te schrijven.

Lege invulbriefjes om uit te delen
Jeugdleden kunnen deze invulbriefjes gebruiken om oliebollen te verkopen aan vaste klanten die ze niet persoonlijk kennen. Invullen en door de brievenbus gooien.