Algemene informatie

kabouterleidster.gifVoor algemene informatie over onze scoutinggroep en scouting in het algemeen, kunt u terecht in het onderdeel "Wat is Scouting?"

 

Speltakken en Lidmaatschap

In het onderdeel "Speltakken" vindt u een goede uitleg over de verschillende speltakken binnen onze groep. Als u de speltak van uw keus gevonden heeft wordt u doorverwezen naar de pagina's waar de bewuste speltak haar verslagen en informatie heeft geplaatst. Als u informatie zoekt over het lidmaatschap, klikt u dan op "Lid worden"

 

Verhuur Blokhut

Onze blokhut wordt verhuurt voor het organiseren van feestjes, activiteiten, weekendkampen of zomerkampen. Onder het kopje "Verhuur Blokhut" wordt u doorverwezen naar informatie over de accomodatie en de gegevens van onze blokhutbeheerder.

 

Scoutshop

Scouting Nederland heeft een aantal winkels in Nederland waar diverse aan scouting gerelateerde producten worden verkocht. Wanneer u al in het bezit bent van een scoutcard, kunt u bovendien korting krijgen. Voor informatie over de dichtsbijzijnde scoutshop, klik "Scoutshop".

 

ActiviteitenTeken en Tekenbeten

Hoewel wij altijd proberen te voorkomen dat de kinderen teken oplopen in het bos, is de kans op een tekenbeet nog vrij groot. Hoewel een teek soms erg gevaarlijk kan zijn, is de kans op letsel nihil, wanneer er goed mee wordt omgesprongen. Onder het kopje "Teken" tonen wij u een goede richtlijn voor de nazorg na een tekenbeet.

 

Avondspel Ideeengids

Wanneer u eens een keer om een idee voor een spelletje verlegen zit is onder het kopje "Avondspel Ideeengids" nog een leuke lijst van spelletjes te vinden. Tevens krijgt u hier de mogelijkheid een leuke competitie samen te stellen met onze Competitiegenerator.

 

Links

Uiteraard heeft onze site ook nog een lijstje met handige links onder het kopje "Links"