Pivo's

De Pivo's zijn jongens en meiden van 18 tot 23 jaar. De meeste Pivo's zijn al leiding binnen de groep, maar vinden het nog gezellig om op zondagavond bij elkaar te komen.

Lees meer over de dingen die de Pivo's doen...

Zelf gemaakt zwembad 
Winterhike 
Pivoweekend 
Winterhike 
Foto's maken 

Het weekend van 12 tot en met 14 april stond in het teken van het Pivoweekend. Een weekend waarin alle pivo’s, die normaal gesproken allemaal leiding draaien, er een paar dagen op uit gaan. Dit jaar sliepen we in de blokhut van scouting Rijssen. Een ideale blokhut voor een groep van elf opperscouts.

Donderdag 25 oktober, was er weer een pivo-opkomst en wel een actieve van soort. Er was vanavond een bier proef avond, dus er waren genoeg geïnteresseerden aanwezig. Met een koppel van 10 man en vrouw sterk werd er aangeschoven aan de bar. Iedereen had een invulblad voor zich en op het invulblad kun je het soort bier opschrijven waarvan jij dacht dat het in je glas zat.

Afgelopen donderdag hadden de Pivo’s weer een super actieve opkomst. We gingen gamen! Dit omdat het de elk jaar terugkomende gameavond was. Voor de verandering, besloten we om bij iemand thuis te gaan zitten.

"He hebben jullie wel eens een busje vol mongolen gezien? Dan moet je hier eens gaan zitten en achterom kijken!" Met een twintig koppig gezelschap zijn de scouts van de Ariëns-Ingrid op weg naar een optreden van Normaal in Rekken. En de sfeer zit er al goed in.

Hallo iedereen,

 

7 maart jl. is ons het meest verschrikkelijke overkomen. Na 15.552.000 seconden trouwe dienst, heeft onze welgeliefde pivo-adviseur ons verlaten. Dit droevige feit werd door ons allen betreurd onder het genot van een versnapering, die ons het verdriet deed verzachten.

Maar ondanks dit nare feit hebben wij de moed gevonden om met onze nieuwe teamleider, anoniem blijvende doch woonachtend te Stepelo, door te gaan. Met deze teamleider hopen wij dit jaar tot een goed einde te brengen.

Onder het genot van het eeuwige, goudgele vocht en een leuk achtergrond muziekje, een combinatie van "kan nich gekker" van een onbekende locatie te Bornerbroek en een beetje RDS, hebben wij een walsje gemaakt op de mooie houten dansvloer, ter nagedachtenis aan onze pivo-adviseur (bij deze benoemd tot ex-adviseur).

Ook al was dit een zeer droevig afscheid, wat nog lang in ons geheugen zal blijven staan, was dit een geslaagde opkomst.

 

Hoogachtend,

De Pivo's

Zo in deze koude februarimaand is het heerlijk om eens aan die heerlijke zomerse tijd te denken. De kou, sneeuw en regen doen mij melancholisch terugdenken aan dat mooie zomerkamp van afgelopen zomer in Tsjechië.

De pivo's hebben een tijdje geleden weer eens een creatieve ingeving gehad!

Donderdag 25 oktober was het zover, onze eerste jaarlijke Halloweenmaaltijd. Deze avond werd volledig verzorgd door Anne en Mathijs. Speciaal voor deze speciale gelegenheid was dan ook iedere Pivo om acht uur in gepast kledij aanwezig in het mooi versierde stamhok, om vervolgens om 20.15 aan te schuiven.

Wij zijn op dit moment met een groep van 20 personen. Onze namen zijn: Alex, Bas, Dennis, Gerwin, Kevin, Kris, Lotte, Luc, Manon, Mark, Mayke, Michelle, Mitch, Pien, Rob, Stef, Sylke, Tom, Tosca en Willem. Onze opkomsten zijn op donderdagavond.