Afgelopen donderdag hadden de Pivo’s weer een super actieve opkomst. We gingen gamen! Dit omdat het de elk jaar terugkomende gameavond was. Voor de verandering, besloten we om bij iemand thuis te gaan zitten.

Aangezien Bas in een royale villa in het buitengebied van Hengelo woont, hebben we besloten om bij Bas te gaan zitten. Dit besluit hebben we ook genomen vanwege het feit dat Bas een grote kelder heeft. Deze is namelijk voorzien van een beamer, meerdere televisies en een uitstekende geluidsinstallatie.

Voor de voorbereiding werd er een kratje bier koud gezet en was Alex gauw naar de supermarkt geweest om snacks en malt te halen voor de bestuurders, van gemotoriseerde voertuigen, onder ons. Verder nam iedereen die in het bezit was van een gameconsole deze mee. Uiteraard met genoegen spelletjes.

Eenmaal bij Bas thuis aangekomen werd alles aangesloten en werd de muziek afgespeeld. Het ene groepje ging fanatiek racen in kleine auto’s. Dit ondanks dat er overal op de weg bananen schillen lagen. Het andere groepje ging vlag veroveren met Medal of Honor.

Na stevig gegamed te hebben werden er ook nog filmpjes bekeken van het bevrijdingsfestival in Zwolle, waar sommige pivo’s de week ervoor naar toe waren geweest. We hoopten namelijk onszelf terug te zien, maar dit was tevergeefs.

Toen we op de klok zagen dat het al vrijdag was hebben we de boel maar weer opgeruimd en zijn we allemaal richting het thuisfront gereden.

Al met al een geslaagde opkomst!

Groetjes de Pivo's