Donderdag 25 oktober was het zover, onze eerste jaarlijke Halloweenmaaltijd. Deze avond werd volledig verzorgd door Anne en Mathijs. Speciaal voor deze speciale gelegenheid was dan ook iedere Pivo om acht uur in gepast kledij aanwezig in het mooi versierde stamhok, om vervolgens om 20.15 aan te schuiven.

 

 Uitnodiging Halloweenmaaltijd
 

Het menu van deze avond bestond uit:

Vooraf: 
Bloedsoep met stukken
Hoofdgerecht:  
Pasta a la vampire
Nagerecht:
Joy of color

 

Het was een gezellige boel!

 

Het eten was bereid door A. Haeke en M. Harbers. Ja, M. Luttikholt liet het afweten tijdens het koken, maar had wel het stamhok versierd. De bloedsoep zag er eetbaar uit en was dan ook lekker. De pasta a la vampire zag er minder smakelijk uit, maar was ook erg lekker. En over het toetje gaat nog lang gespeculeerd worden over wat het nou precies is. Voor details, vraag de pivo’s zelf.

 

Zoals je ziet zag het eten er heerlijk uit!
  
 
Verder gaan wij de komende week wat doen aan onze muur in het stam hok. Wat zie je natuurlijk vanzelf wel. Maar we gaan er fanatiek mee bezig, net als met de foto collage van afgelopen zomerkamp,. We hebben toch een kleine selectie weten te maken uit de ruim 1500 foto’s die in deze week gemaakt zijn. Makkelijk was dit echter niet want de meeste foto’s waren echt leuk. We hadden dan ook erg veel lol tijdens het uitzoeken van de kleine selectie.

 Groeten,

    De Pivo's