Gezamenlijke fietstocht Hengelose scoutinggroepen zondag 6 april.

Aan alle scoutingleden, familie van leden en een ieder die scouting een warm hart toedraagt:

Op zondag 6 april wordt er door bijna alle scoutinggroepen in Hengelo de deuren wagenwijd opengezet, om voor iedereen die dat wil zien, te tonen wat de Hengelose groepen allemaal doen.


Deze dag zal het via een fietstocht mogelijk zijn, een bezoek af te leggen bij bijna alle scoutinggroepen in Hengelo. Dit is dus voor mensen die scouting eigenlijk niet zo goed kennen de ultieme kans om kennis met ons te maken, maar ook is dit voor alle scouts de kans om eens bij een andere scouting groep binnen te kijken.

De fietstocht, die van blokhut naar blokhut gaat, is niet alleen met verschillende tochttechnieken, die wij als scouts allemaal zo goed kennen, maar ook met een gewone routebeschrijving uitgezet, zodat iedereen de tocht kan fietsen. Starten kan vanaf 13.00u bij bijna elke scoutinggroep in Hengelo, dus ook bij de eigen groep in de buurt, en om 16.00u zal alles ten einde lopen.

Elke deelnemer jonger dan 18 jaar, die minimaal 4 groepen bezoekt, krijgt naderhand een leuke attentie toegestuurd.

Wij hopen dat iedereen, die wel eens wil weten wat scouting is, deze dag over de drempel wordt getild om binnen te komen kijken, ook om te laten zien hoe het is om als vrijwilliger bij scouting betrokken te zijn.

 

Opstapplaatsen:

Cunera-St.MarcellinusBartelinkslaantje 44
Dr. Ariëns-Ingrid GroepHaaksbergerstraat 38
Hendrik Hudson GroepTopweg 31
St. Jeroen BambiAchterhoekseweg 8
Bataven-LudgerGroenhofstraat 45A
Scouting HasseloJean Louis Pissuiseweg 46
St. Christoffel groepUitslagsweg 191