Hallo bevers, kabouters en welpen!


Zoals jullie misschien wel weten staat in het weekend van 17, 18 en 19 oktober de jaarlijkse JOTA weer op het programma. De JOTA staat voor Jamboree on the Air. Dit is een activiteit waar wereldwijd vele scoutinggroepen in het derde weekend van oktober aan deelnemen. Tijdens dit weekend word met behulp van Radio’s  en Internet contact gelegd met andere scoutinggroepen. Zo kun je in contact komen met andere scouts in Nederland of verder weg.

 

Tijdens de JOTA wordt op 18 oktober een open dag georganiseerd met allerlei leuke programmaonderdelen van de speltakken. De open dag wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur in onze blokhut. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee!Zoals jullie misschien wel weten staat in het weekend van 17, 18 en 19 oktober de jaarlijkse JOTA weer op het programma. De JOTA staat voor Jamboree on the Air. Dit is een activiteit waar wereldwijd vele scoutinggroepen in het derde weekend van oktober aan deelnemen. Tijdens dit weekend word met behulp van Radio’s  en Internet contact gelegd met andere scoutinggroepen. Zo kun je in contact komen met andere scouts in Nederland of verder weg. Tijdens de JOTA wordt op 18 oktober een open dag georganiseerd met allerlei leuke programmaonderdelen van de speltakken. De open dag wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur in onze blokhut. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee!


Wat betekent dit voor jullie?:
Wij gaan er van uit dat jullie allemaal een kijkje komen nemen op de blokhut om te zien wat er allemaal georganiseerd is!!! En wel op zaterdag 18 oktober tussen 11:00 uur tot 13:00 uur.
Ook jullie ouders zijn natuurlijk uitgenodigd om een kijkje te nemen op de blokhut.


We gaan ervan uit dat je komt; kun je niet, meld je dan af bij je eigen leiding.