Beste leden, ouders en verzorgers,

Binnenkort is het weer zover: weer een super mooie Winterhike! De hike wordt in het weekend van 7 en 8 februari gehouden in de omgeving van Hardenberg. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze winterhike. Graag aanmelden bij je eigen leiding.

 

We komen zaterdagmorgen 7 februari om 09.00 op de blokhut vanwaar wij met de auto vertrekken naar het startpunt van de Winterhike. Zondagmiddag zijn we rond 16.00 uur weer terug op de blokhut. De kosten voor het kamp zijn € 10,00 per persoon.

 

Het is de bedoeling dat ze voor zaterdag 1 lunchpakket voor de middag meenemen en voor zondag 2 lunchpakket ( 1 als ontbijt en 1 voor tussen de middag)

 

Wat heb je allemaal nodig ?

 

Allereerst komen alle leden in uniform en uiteraard met een stralend humeur. Zorg voor een goed warme slaapzak en eventueel een extra deken ( LET OP: Wapen je tegen temperaturen van rond het vriespunt!) en een matje of luchtbed. Neem voor de zekerheid van alles dat je zaterdagmorgen aan hebt een extra (warme) set mee. Daarbij zijn goede loopschoenen en extra waterdicht schoeisel aan te raden. Maar vergeet natuurlijk de attributen voor de persoonlijke hygiëne niet ( lees :handdoek, washandje, zeep, tandenborstel ). Verder is het heel belangrijk dat er een regenpak wordt meegenomen. Eventueel als aanvulling kan nog een zaklantaarn worden meegenomen.

 

Let Op: Kou en regen zijn niet vervelend wanneer er voldoende warme en waterdichte kleding wordt meegenomen!

 

Meld je voor Woensdag 4 februari af als je niet meegaat, anders kost het je €5,00!Met vriendelijke groet,

 

De verkennerleiding