Beste scouts en ouders/verzorgers,


Na een zomer vol zomerkampen en vakanties staat het volgende kamp alweer op het programma. En wel het openingsweekend op zaterdag en zondag 22 en 23 augustus!

Wij willen jullie hiervoor natuurlijk van harte uitnodigen en verwachten jullie dan om 09.00 uur op de blokhut, waarna wij op de fiets zullen vertrekken naar het kampterrein. De bagage van de Welpen, Kabouters en Bevers gaat mee met de auto, de andere speltakken zijn oud en groot genoeg om het zelf op de fiets mee te nemen. Uiteraard gaan de Bevers met de auto naar het kampeerterrein. Na een fantastisch kamp zullen we zondag tegen 16.15 uur terug zijn op de blokhut.

De kosten van dit kamp bedragen 10,-- euro en moet zaterdagochtend in een enveloppe met je naam erop ingeleverd worden bij je eigen leiding. Kun je niet mee, dan willen we jullie vragen om je voor dinsdag 15 augustus af te melden. Meldt je je niet af dan gaan we er vanuit dat je gewoon meegaat. Mocht je je niet hebben afgemeld en je bent er niet, dan moeten wij 5,-- euro in rekening brengen voor gemaakte kosten.

Neem van huis 2 broodpakketjes mee voor de zaterdagmiddag en de zondagmorgen, voor de rest van het weekend voor het eten verzorgd. Hieronder een lijstje voor wat je allemaal mee moet nemen aan bagage:


- Luchtbed (met pomp!) / matje, slaapzak, eventueel kussen
- Toiletspullen (inclusief handdoek en washandje)
- Theedoek
- Ondergoed voor 2 dagen
- Sokken voor 2 dagen
- Regenkleding
- Schoenen waar je goed op kunt lopen
- Eventueel laarzen
- Warme trui (voor 's avonds)
- Extra set kleding (vooral belangrijk voor de overvliegers!)
- Zaklamp
- Je knuffel
- 2 lunchpakketjes
- Uiteraard je uniform (deze heb je natuurlijk al aan zaterdagmorgen)
- Autozitje (alleen voor de Bevers)

Het overvliegen is op zondagmorgen om 10.00 uur. Degenen die hier voor in aanmerking komen krijgen een extra brief van hun eigen leiding.


Voor vragen kun je bellen met:
Alex: 06 28 52 42 77


Met de vriendelijke groeten,
De beverleiding