Gericht aan alle vaders van de leden van de Dr. Ariens-Ingrid groep:

Vorig jaar tijdens het vader-kind weekend, leek het ons allen zeer gezellig om, als dit jaar de moeders met de kinderen op kamp zijn, samen een wedstrijd van het Nederlands elftal van het EK 2012 te kijken. Nu komt het bijzonder goed uit dat het Nederlands voetbal team haar eerste EK-wedstrijd moet spelen op zaterdag 9 juni tijdens het moeder-kind weekend van dit jaar.

De wedstrijd begint om 18.00u en we kunnen vanaf 17.00u in de stamruimte terecht om het voetbal te kijken.

Om te zorgen dat er voor iedereen een warm hapje en een drankje aanwezig is willen wij graag weten wie er komt, en wat er bij voorkeur gedronken zal worden, als dat geen bier is tenminste.

De opgave het liefst per mail aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en anders telefonisch of SMS naar:
06-22406756.

Wat de kosten betreft zullen we de prijs van de genuttigde dranken (d.m.v een lijst) en dergelijke doorberekenen net als op vader-kindweekend, en weten we dat pas exact op zaterdag 9 juni.

We hopen op een enthousiaste en gezellige groep vaders net als vorig jaar.

Met vriendelijke groeten,
De DOW leden van de Dr. Ariëns-Ingrid groep.

PS, ook als je vorig jaar niet bent meegeweest op vader-kind weekend maar toch zin hebt in een gezellige avond als “scouting vader”, ben je van harte uitgenodigd.