Op de blokhut blijven erg veel spullen van leden liggen. Dit varieert van kledingstukken tot luchtbedden en slaapzakken. We hebben ondertussen weer een flinke kist met gevonden voorwerpen verzameld.

Deze gevonden voorwerpen gaan we begin december allemaal schenken aan een goed doel. We hebben alle spullen in het stafhok opgehangen om iedereen nog twee weken de kans te geven om vermiste spullen op te halen. Daarna, in de eerste week van december, gaan de spullen zoals gezegd naar een goed doel.

Om te voorkomen dat spullen op de blokhut achterblijven is het verstandig om de naam van uw zoon/dochter in alle kledingstukken te zetten welke gebruikt worden op scouting en mee gaan op kamp. Op andere zaken zoals luchtbedden en slaapzakken kan de naam geschreven worden op een stukje leukoplast.

Vanaf nu zullen alle nieuwe gevonden voorwerpen op de website geplaatst worden. Wanneer ze na een half jaar niet opgehaald zijn, zullen deze geschonken worden aan een goed doel. Voor verloren spullen kun je altijd als eerste terecht bij de leiding van je zoon/dochter, mocht het daar niet gevonden zijn dan kan je altijd even op de website kijken.