We hebben vandaag de TV gehaald met onze oliebollenactie! Vanmiddag was Mayke al live te horen op Radio Oost en vanavond om 20:00 waren we

. Een super mooie afsluiting van weer een geweldige actie!! Dit jaar was de 5de editie van de oliebollenactie, en dat is ook wel te zien aan het aantal oliebollen dat we verkocht hebben. Van 3.900 in 2010 naar maar liefst 11.160 dit jaar!!

Om te beginnen onze complimenten aan alle leden voor deze prachtige prestatie. En de helpers van vandaag en gisteren natuurlijk hartstikke bedankt voor jullie grenzeloze inzet! Met zijn allen hebben we er wederom een zeer geslaagde actie van gemaakt! Natuurlijk ook een bedankje voor alle kopers welke natuurlijk kunnen genieten van onze heerlijke oliebollen, maar daarbij ook een financiele bijdrage leveren aan onze scoutinggroep.

De beide dagen van de actie waren geheel volgens verwachtiging erg druk, maar ondanks deze drukte verliepen ze door erg goede samenwerking ook erg goed. De bakkers hebben weer een gigantische lading oliebollen weten te bakken waardoor de inpakkers hun handen vol hadden aan het in zakken verpakken van de oliebollen. Deze werden vervolgens bij de afhaalbalie afgehaald, of in één van de 54 bezorgrondes bezorgd.

11.610 oliebollen.. Een gigantische prestatie! Ik verwacht dat alle helpers ondertussen al uitgeput op één oor liggen! Iedereen een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!!

Het stukje in de Twentse Courant Tubantia

{youtube}KjX01XWHc5I{/youtube}

Het filmpje van RTV Ooost wat op 30 december om 20:00 te zien was bij Overijssel Vandaag.