Het derde weekend van maart komt er aan en net als voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee met NLdoet. 

NLdoet is een initiatief van Het Oranje Fonds en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Hiermee stimuleert zij iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Wij zullen zaterdag 21 maart de handen ineen slaan om de blokhut weer een beetje beter en mooier te maken.

Het grootste project zullen de muurschilderingen in de grote zaal zijn. Ondanks dat we al aardig op weg zijn met deze schilderingen, zijn we er nog lang niet en kunnen wij jullie hulp goed gebruiken. Kan je niet schilderen, dan is dat ook niet erg. Er zijn nog genoeg andere klusjes die tijdens NLdoet aangepakt kunnen worden.

NLdoet

Zaterdag 21 maart zullen wij om 09:30 uur beginnen en vanaf dan is ook iedereen welkom. Rond 16:00 uur zullen we eer een einde aan maken, maar als je eerder weg moet dan is dat geen enkel probleem.

Voor een lekkere lunch wordt gezorgd, dus laat even weten of je aanwezig bent of niet. Een eventuele voorkeur voor bepaalde werkzaamheden (schilderen, timmeren, tuinieren, elektro e.d.) kan ook via een antwoord op deze mail doorgegeven worden.

Hopelijk tot zaterdag 21 maart!

Met vriendelijke scoutinggroet,
    De organisatie

 

P.S. Voor meer informatie over de actie en de klus, zie de volgende link: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=2655