De kleine zaal in onze blokhut, heeft de afgelopen 2 maand een metamorfose ondergaan. De gehele zaal is opnieuw geschilderd, één wand is voorzien van een mooie muurschildering en er ligt een nieuwe marmoleum vloer in. 

De aanleiding was het vervangen van de vloer. Deze was naar ca. 35 jaar toch echt wel een keer aan vervanging toe. Een aantal van onze leden hebben de schouders er ondergezet en de gehele zaal aangepakt.

Het plafond is schoongemaakt en gespoten. De wanden, kozijnen en deuren zijn opnieuw geschilderd. En de wand met de kasten heeft een mooie schildering gekregen. Er is zelfs een nieuwe (ander) schoolbord opgehangen.

Nadat gisteren de nieuwe vloer is gelegd is de kleine zaal klaar. Uiteraard moeten de plinten er nog aan, maar dat is bij elke verbouwing het laatste.

Deze grootse aanpak is financieel mogelijk gemaakt door de oliebollenactie. Dus niet alleen de schilders en schoonmakers verdienen een pluim, maar ook alle medewerkers aan de oliebollenactie en natuurlijk de verkopers. Dankzij jullie is er veel geld binnengebracht en dat heeft deze aanpak toto een succes gemaakt.

De volgende mensen / bedrijven willen ik met name bedanken:

Bram ter Hurne a.k.a. Griz voor het maken van de muurschildering. De Koning schilders uit Hengelo voor het leggen van de vloer en Forbo Flooring voor het leveren van de marmoleum.

Allemaal hartelijke dank!

Resultaat kleine zaal 1

 

Resultaat kleine zaal 2

 

Resultaat kleine zaal 3