Afgelopen zondag stonden we, net als elk jaar, weer op de Esreinmarkt. Zoals gewoonlijk konden kinderen hier weer allerlei leuke dingen doen zoals geschminkt worden, op het springkussen en natuurlijk broodjes bakken. Dit jaar hadden we voor de oudere kinderen een gaaf gett 'm off gladiatoren plateau. Dit jaar hadden we ook ook twee prijsvragen waarmee gratis Scouting lidmaatschap te winnen was!

Broodjes bakken

De prijsvragen

De ene prijsvraag was voor jongens en meiden tot 10 jaar. Zij mochten raden hoeveel knikkers er in de pot zaten. Dit bleek voor veel kinderen nog best wel een opgave!! De schattingen liepen dan ook uiteen van 100 tot 500. Het goede antwoord was 386 knikkers. Een paar deelnemers zaten hier maar 20 vanaf, erg knap!!

De andere prijsvraag was voor jongens en meiden van 10 jaar en ouder, zij mochten raden hoelang een touw was wat we hadden neergelegd. Ook hier liepen de schattingen erg uit één: van 2 meter tot 10 meter. Het goede antwoord was 4,5 meter, Myrthe zat hier zelfs maar 20 centimeter vanaf!

Doordat we elk uur een prijs uitreikten voor elke leeftijdsgroep hebben we totaal maar liefst 42 kinderen blij kunnen maken!! De winnaars hebben allemaal wel 3 maand gratis lidmaatschap gewonnen. Dit gaan in principe direct in, wat betekend dat ze tot en met september gratis naar Scouting mogen!! De tweede plaats was 2 maand gratis lidmaatschap, wat betekend dat je tot en met augustus gratis naar Scouting mag. Voor degene die niet hebben gewonnen hebben we nog een speciale troostprijs: zij mogen tot de zomervakantie gratis naar Scouting!

Alle deelnemers hebben inmiddels een mail gehad met daarin hun prijs. Mocht je geen prijs hebben ontvangen neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel het nummer wat op de flyer welke je hebt ontvangen staat.

Open dagen

Speciaal om alle geintresseerde kinderen van de Esreinmarkt een kans te geven om te kijken wat Scouting nou precies inhoudt heeft elke speltak deze week een open dag. De open dagen zijn tijdens de reguliere opkomsten. Kom je ook kijken en beleven hoe gaaf Scouting is!?

 

Speltak Voor wie Opkomst Open dag
Bevers Jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar Zaterdag
10:00 tot 11:30
Zaterdag 23 mei
Mowglihorde Jongens van 7 tot 10 jaar Donderdag
18:30 tot 20:00
Donderdag 21 mei
Shantihorde Meiden van 7 tot 10 jaar Woensdag
18:30 tot 20:00
Woensdag 20 mei
Verkenners Jongens van 10 tot 14 jaar Vrijdag
19:00 tot 21:00
Vrijdag 22 mei
Gidsen Meiden van 10 tot 14 jaar Dinsdag
18:30 tot 20:30
Dinsdag 19 mei

 

Sfeerimpressie 

Schminken Springkussen
Het Gett 'm off gladiatoren plateau Onze gepionierde entree