In het weekend van 11 en 12 maart is de nationale NL-doet actie in Nederland. NL-doet is een nationale actie waarbij verenigingen een klus kunnen aanmelden en hierbij hulp van vrijwilligers kunnen krijgen. Wij als scoutinggroep dr. Ariëns-Ingrid doen hier op zaterdag 12 maart aan mee.

Wij nodigen u van harte uit om ons te komen helpen!

NLdoet

Vorig jaar zijn we bezig geweest met de muurschilderingen in de grote zaal. Dankzij alle goede hulp is dat flink opgeschoten en zijn we bijna klaar met de tekeningen. Er moet nog wel ander schilderwerk gebeuren, zoals de deuren, kozijnen en de spanten in de grote zaal bijwerken.

Het schilderwerk is niet de enige activiteit die op de planning staat. De geplande activiteiten voor deze dag zijn:

  • opknappen en opruimen van de kampvuurkuil
  • (begin maken aan) de bestrating rondom de schuur
  • schilderen van de kozijnen in de grote zaal
  • bijwerken/opnieuw schilderen van de spanten in de grote zaal (de beschadigde delen)
  • schuren en schilderen van de deuren in de blokhut

Er zijn veel verschillende activiteiten, dus we hebben voor iedereen wel iets leuks te doen. We kunnen alle hulp goed gebruiken!

We beginnen zaterdag 12 maart om 9.30 uur met een kopje koffie en zullen daarna direct aan het werk gaan. 's Middags hebben we een gezamenlijke lunch en om 16:00 uur sluiten we af met een drankje. Kunt u alleen een halve dag wees niet getreurd dan bent u ook van harte welkom, u kunt op elk moment van de dag binnenlopen.

Er wordt gezorgd voor een lekkere lunch, dus laat even weten of u ons team komt versterken! Dit kan via het contactformulier. Hopelijk tot zaterdag 12 maart!

Met vriendelijke groet,

Scouting dr. Ariëns-Ingrid

p.s. Mocht u nog andere mensen weten die graag willen helpen (buren/vrienden/familie etc.) geef het gerust door. Hoe meer mensen er zijn, hoe meer werk we kunnen verrichten op deze dag.

p.p.s. Bovengenoemde activiteiten zijn ook te vinden op de site van NL-doet:
http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=18055
http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=18054
http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=11165