Op 10 en 11 maart is de nationale NL-doet actie in Nederland. NL-doet is een nationale actie waarbij verenigingen klussen kunnen aanmelden en hierbij hulp van vrijwilligers kunnen krijgen. Wij als scoutinggroep dr. Ariëns-Ingrid doen hier op zaterdag 11 maart aan mee. Wij nodigen u van harte uit om ons te komen helpen!

Afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met de grote zaal. De muurschilderingen zijn nu afgerond en de grote zaal heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen.

In april wordt er begonnen met de aanleg van een betonvloer in de grote zaal (mede mogelijk gemaakt door de oliebollenactie). Om (verdere) verzakking te voorkomen wordt er eerst een versteviging aangebracht bij de spanten. Deze spanten willen we daarom een nieuwe lik verf geven, zodat deze er ook weer als nieuw uit zien.

Naast de werkzaamheden in de grote zaal wordt er ook een begin gemaakt met de aanleg van een zoldervloer in de schuur. Hiermee krijgen we extra opbergruimte buiten de blokhut, wat er voor zorgt dat er in de blokhut meer (speel)ruimte beschikbaar is.

We beginnen zaterdag 11 maart om 9.30 uur met een kopje koffie en zullen daarna direct aan het werk gaan. 's Middags hebben we een gezamenlijke lunch en om 16:00 uur sluiten we af met een drankje. Kunt u alleen een halve dag, of een paar uurtjes? Wees niet getreurd, ook dan bent u van harte welkom. U kunt op elk moment van de dag binnenlopen.

Er wordt gezorgd voor een lekkere lunch, dus laat even weten of u ons team komt versterken! Hopelijk tot zaterdag 11 maart!

Met vriendelijke groet,

Scouting dr. Ariëns-Ingrid.

p.s. Mocht u nog andere mensen weten die graag willen helpen (buren/vrienden/familie etc.) geef het gerust door. Hoe meer mensen er zijn, hoe meer werk we kunnen verrichten op deze dag.