Op 29 en 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen bestellen. Wij bezorgen deze vers bij u aan de deur. Heeft u nog niet besteld? Ga dan snel naar de bestelpagina om te bestellen, want een zak met tien oliebollen kost maar € 6,50!

Via onderstaand formulier kunt u tot en met vrijdag 22 december uw oliebollen bestellen. Eén zak bevat 10 oliebollen met elk krenten, rozijnen en appel. Betalen kan bij het afhalen of in het geval van bezorging bij de aflevering aan de deur. Let op! u kunt niet pinnen.

Bestel direct je oliebollen!

Wanneer u in onderstaand formulier kiest voor afhalen, dan kunt u op vrijdag 29 en zaterdag 30 december tussen 12:00 en 16:00 de oliebollen afhalen op onze blokhut aan de Haaksbergerstraat 38.

Indien u kiest voor bezorging dan kunt u één of meerdere tijdstippen kiezen dat wij de oliebollen komen bezorgen. Wij bezorgen gratis in Hengelo, Borne, Delden, Oele, Beckum, Haaksbergen en Deurningen.

Alvast bedankt voor uw bestelling!

 

 

Oliebollen bestellen is helaas niet meer mogelijk. U kunt nog tot en met zaterdag 30 december 16:00 uur oliebollen afhalen op onze blokhut aan de Haaksbergerstraat 38.