In het weekend van 9 en 10 maart is de nationale NL-doet actie in Nederland. NL-doet is een nationale actie waarbij verenigingen klussen kunnen aanmelden en hierbij hulp van vrijwilligers kunnen krijgen. Wij doen hier op zaterdag 10 maart weer aan mee. Wij nodigen u van harte uit om ons te komen helpen!

Afgelopen jaren zijn we druk bezig geweest met de grote zaal. Er zijn muurschilderingen gemaakt, de spanten zijn bijgewerkt en er is een betonvloer aangelegd. Het enige wat nog resteert, is het aanbrengen van een versteviging in de nok van de grote zaal. Een driehoekconstructie die (verdere) verzakking moet voorkomen. Hier willen we tijdens NL-doet een begin aan maken.

Naast de werkzaamheden in de grote zaal zijn er ook een aantal schilderwerkzaamheden. Zo moeten de kozijnen in het stamhok opnieuw gewit worden, en ook de deuren kunnen een nieuwe lik verf gebruiken. Een overzicht van alle klussen is te bekijken op https://www.nldoet.nl/klus/32721.

We beginnen zaterdag 10 maart om 9.30 uur met een kopje koffie en zullen daarna direct aan het werk gaan. 's Middags wordt een gezamenlijke lunch geregeld en om 16:00 uur sluiten we af met een drankje. Kunt u alleen een halve dag, of een paar uurtjes? Wees niet getreurd, ook dan bent u van harte welkom! U kunt op elk moment van de dag binnenlopen.

Er wordt gezorgd voor een lekkere lunch, dus laat even weten of u ons team komt versterken!

Hopelijk tot zaterdag 10 maart!