De zomervakantie is voorbij, de scholen beginnen weer. Zo ook het nieuwe scoutingseizoen 2018-2019. We gaan het nieuwe seizoen inluiden met onze openingsdag op zondag 9 september 2018. Tijdens de openingsdag zal het overvliegen plaatsvinden, zijn er activiteiten voor de kinderen en sluiten we af met een gezellige barbecue.

 

We beginnen de openingsdag om 13.30 uur met het overvliegen, waarvoor we iedereen willen uitnodigen. De jeugdleden die overvliegen ontvangen hier meer informatie over van hun eigen leiding. Na het overvliegen is aansluitend de barbecue. Mocht u niet willen deelnemen aan de barbecue dan is het natuurlijk mogelijk om alleen te komen voor het overvliegen.

Voor de barbecue is opgave nodig, opgeven kan bij de eigen leiding. Geef hierbij aan met hoeveel volwassen en kinderen u komt. De kosten voor de barbecue zijn € 7,50 p.p. voor volwassenen (inclusief 2 consumpties) en € 2,50 p.p voor kinderen. Deze bijdrage kan tijdens de openingsdag betaalt worden aan de organisatie. De barbecue eindigt om 18.00 uur.

De eerste opkomst van alle speltaken is in de week van 3 t/m 7 september.

We hopen jullie allemaal te zien op onze gezellige openingsdag!

Met vriendelijke groet,

de organisatie