Op zondag 29 en maandag 30 december houden wij weer onze jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen bestellen. Wij bezorgen deze vers bij u aan de deur. Heeft u nog niet besteld? Ga dan snel naar de bestelpagina om te bestellen, want een zak met tien oliebollen kost maar € 7,00!

Via onderstaand formulier kunt u tot en met vrijdag 28 december uw oliebollen bestellen. Eén zak bevat 10 oliebollen met elk krenten, rozijnen en appel. Betalen kan bij het afhalen of in het geval van bezorging bij de aflevering aan de deur. Let op! u kunt niet pinnen.

Bestel direct je oliebollen!

Wanneer u in onderstaand formulier kiest voor afhalen, dan kunt u op zondag 29 en maandag 30 december tussen 8:30 en 16:00 de oliebollen afhalen op onze blokhut aan de Haaksbergerstraat 38.

Indien u kiest voor bezorging dan kunt u één of meerdere tijdstippen kiezen dat wij de oliebollen komen bezorgen. Wij bezorgen gratis in Hengelo, Borne, Delden, Oele, Beckum, Haaksbergen en Deurningen.

Alvast bedankt voor uw bestelling!

 

 

Uw e-mailadres zal worden gebruikt om een bevestiging te sturen van uw bestelling. Een dag voor de oliebollenactie zullen we u ook nog een herinnering sturen. Tevens zullen wij u volgend jaar een mail sturen zodat u ook dan verzekerd kunt zijn van onze heerlijke oliebollen.
Wilt u de oliebollen laten bezorgen of wilt u ze zelf afhalen? Afhalen kan op 29 en 30 december tussen 8:30 en 16:00. Bezorgen gebeurt ook op 29 en 30 december en wel op onderstaande tijden.
In het geval van bezorgen.
Op welke tijdstippen is het mogelijk om de oliebollen te bezorgen? Indien mogelijk meerdere tijden opgeven.
Voor onze jeugdleden hebben we een wedstrijd georganiseerd wie de meeste oliebollen verkoopt. Degene die de meeste oliebollen verkoopt wint een prijs. Daarom willen we graag weten via wie u de oliebollen koopt, dan heeft hij/zij weer meer kans om te winnen!
We zouden graag van u willen weten via welke weg u bij dit bestelformulier bent gekomen.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com