De bevers zijn een groep jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Bij de scouting spelen zij hun spel in het dorp Hotsjietonia.

Klik op lees meer om meer te lezen over wat de Bevers inhoud. En lees hier onder verder voor verslagen en of aankondigingen.

Installatie 
Zomerkamp 
Kerstbal maken en kleien 
Zomerkamp 
Bever-Doe-Dag 

Wie zijn de Bevers?

Bij Scouting heten kinderen van vijf tot zeven jaar Bevers. Dit is de jongste speltak en bestaat nog niet zo heel erg lang. Elke zaterdag komen ze op de blokhut van 10 uur tot half 12.
Bevers herken je aan hun licht rode blouse. Verder dragen ze net als alle andere Scouts een das. Zo horen ze er echt bij.

Wat doen de Bevers?

 De Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia. Dit is een fantasiedrop waaruit de Bevers elke week leuke avonturen beleven. Bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, of gewoon samen spelen. Ook maken we allemaal dingen. Van knutselen tot koekjes bakken. Zo maken we kaarsen, minihutten, kado's voor vader en moederdag en nog veel meer.

Kampvuur

Kampen

Naast de twee gezamelijke weekendkampen gaan de Bevers ook nog twee keer per jaar alleen op kamp. Meestal is het eerste kamp op de blokhut zelf. We blijven dan 1 nachtje slapen en doen van alles op en rond de blokhut.

Maar het hoogtepunt is altijd weer het zomerkamp. Het eerste vrije weekend van de vakantie gaan we dan van zaterdag tot maandag op kamp. We gaan dan in een blokhut van een andere scoutinggroep. We hebben dan ook een thema. Omdat we allemaal op zaterdag vertrekken laten we met een klein toneelstukje of liedje, of wat anders zien wat we gaan doen.

Indianenkamp

 

Interesse?Bever insigne

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar en wil je eens komen kijken? Neem dan eerst even contact op met iemand van de leiding. Het kan namelijk zijn dat de opkomst niet door gaat of dat we niet voldoende materiaal hebben. En dan kun je niet volledig mee doen en dat zou jammer zijn. Je mag 4 keer kijken en dan moet je zeggen of je blijft en lid wordt, of niet natuurlijk. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

 

 

Groeten,

De bevereiding 

Contact: Beverleiding

Tip! Kijk ook eens op https://www.scouting.nl/bevers