Hey allemaal,

13 september hebben we een feestje gevierd bij de bevers! Hippe springveer was jarig geweest! Na het openen zijn we naar de kleine zaal gegaan en daar troffen we een lege tas aan. Hippe springveer wist zeker dat die tas vol zat met lekkers, dus zijn we gaan zoeken in de blokhut.
Overal vonden we lekkere dingen, zoals vruchtenhagelslag, slagroom en m&m's. We misten nog 1 ding... Want toen we deze dingen hadden gevonden was het wel duidelijk dat we cake gingen versieren, maarja die hadden we nog niet gevonden. Na goed zoeken vonden we deze uiteindelijk ook! Nu kon het versieren beginnen! Maar eerst moest er natuurlijk nog voor de jarige gezongen worden! Er werd druk versierd en het zag er allemaal super lekker uit. En dat was het ook!

De bevers versieren de cake!


Daarna hebben we nog verstoppertje gedaan. Omdat we nog steeds maar met 2 bevers zijn heeft de leiding ook allemaal meegedaan! En bevers zijn toch veel beter in vertoppertje dan de leiding. Toen hippe springveer moest zoeken, kon ze Akame en Nicole maar niet vinden... Wat bleek nou? Ze hadden zich in de aanhanger verstopt! Dat was wel een heel slimme verstopplek!

Nog steeds zijn we opzoek naar nieuwe bevers. Dus ben je of ken je iemand tussen de 5 en 7 jaar? Kom gerust een keertje kijken op zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur!

Groetjes,
De bevers en beverleiding