Afgelopen zaterdag hadden we een verrassingsopkomst. Toen we 's morgens uit het raam keken was het buiten helemaal wit van de sneeuw. De Bevers kwamen goed en warm ingepakt op de blokhut. De ene bever had een maillot onder de broek aan en de andere bever had weer een skibroek aan. Sommige Bevers hadden ook een slee meegenomen. Ze waren dus goed voorbereid, want drie keer raden wat we gingen doen! In de SNEEUW SPELEN!

We hebben met z'n allen sneeuwballen gevecht gehouden. De bevers vonden het natuurlijk erg leuk om met z'n allen sneeuwballen naar de leiding te gooien. Hier ging de leiding natuurlijk niet mee akkoord, dus gooiden de leiding heel veel sneeuw terug naar de Bevers.

Nadat de Bevers het sneeuwballen gevecht had gewonnen en de leiding helemaal onder sneeuw zat, zijn we met z'n allen een sneeuwpop gaan maken. We hebben eerst 4 hele grote sneeuwballen gemaakt. De leiding heeft alle sneeuwballen op elkaar gezet. Zo hadden we een hele grote sneeuwpop! Ongeveer 3 meter hoog! (zie de foto's).

Toen de sneeuwpop klaar was zijn we naar binnen gegaan, want we hadden het erg koud. Sterre had binnen warme chocolade melk met slagroom klaar staan. En ook nog zelf gemaakte cakejes. Het was heel lekker!

Het was een leuke opkomst. Tot de volgende keer!

Groepsfoto bij de sneeuwpop