Hallo allemaal,

De zaterdag voor Pasen hadden we een paasopkomst bij de Bevers. We begonnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur met openen. Marijn mocht de vlag hijsen. Nadat de vlag hoog in de vlaggenmast zat gingen we met z'n allen naar de kleine zaal. Er lagen heel veel eieren op tafel. De Bevers vroegen zich af wat we hiermee gingen doen. Keet vertelde dat de eieren gekookt waren en dat we ze gingen beschilderen.

PaaseierenAlle Bevers kregen een eierhouder met verf en een kwast. De eieren werden allemaal verschillend geschilderd. De een gebruikte meerdere kleuren en de ander gebruikte 1 kleur. Toen de Bever klaar waren met schilderen kregen ze wat drinken. Stanley is afgelopen week jarig geweest en ging trakteren. Stanley moest op een stoel gaan staan. We gingen met z'n allen zingen en we kregen een zakje chips van Stanley.

Sterre en Noa gingen even naar buiten om te kijken of het droog was, zodat we dan buiten een spelletje konden doen. Ze kwamen al snel weer binnen en vertelde dat ze iets achter een boom hadden gezien. Het leek wel op de paashaas. Alle Bevers deden snel hun jas aan en stormden naar buiten om te kijken of de paashaas er nog was. De paashaas was nergens te bekennen, maar er lagen overal chocolade paaseitjes.. op het gras, achter de regenpijp, achter de vlaggemast, achter een boom, achter de schuur... Het waren er heel erg veel. De paaseitjes waren snel gevonden. We hebben goede speurneuzen bij de Bevers. Als laatst hebben we nog verstoppertje gedaan.

Om 11.30 uur zijn we gaan sluiten. Kay mocht de vlag laten zakken. De paaseitjes werden verdeeld over de Bevers en de leiding kreeg er natuurlijk ook een paar. Het was een leuke en gezellige opkomst!

Groetjes de Bevers en de leiding.