11 en 12 februarie was het weer zo ver. We hadden ons kamp op de blokhut. Terwijl de oudere speltakken in de kou moesten lopen hebben wij allemaal leuke dingen binnen gedaan.

Toen iedereen er was zijn we eerst wezen lopen naar de andere kant van de brug. Hier zit een opvangcentrum voor dieren en hier hebben we allemaal honden en katten gezien. We mochten ze ook aaien. Dit was erg leuke en toen het was afgelopen kregen we allemaal een kado-tje.

bengeltjesdorp.jpgTerug bij de blokhut zijn we wezen spelen tot we honger kregen. Na het eten zijn we de auto ingekropen en kwamen we terecht bij Bengeltjesdorp. Dit is een grote overdekte speeltuin en vooral de grote legostenen zijn een topidee. Met een beetje hulp van de leiding hebben we en hele grote hut gebouwd.

 

's Avonds hebben we pannenkoeken gegeten en na het kijken naar Hercules in onze eigen bioscoop was het de hoogste tijd om de oogjes dicht the doen.

Zondag's zijn we begonnen met een lekker ontbijdje met een eitje, want zo hoort dat op zondagen. Toen alles op was hebben we een tocht gelopen. Gelukkig hadden we al eens geoevend, zodat wede weg helemaal goed hadden gevonden. Terug op de blokhut hebben we lekker gespeeld, tot de macaroni op tafel kon komen. Hierna moesten we maar weer film kijken, Taran en de toverketel deze keer, want de ouderen kwamen terug van de winterhike en dan zouden we elkaar maar in de weg lopen.

Toen was een geslaagd kamp weer afgelopen!!

Groetjes,

 

de Bevers