Hallo allemaal,

Hier weer een stukje van de gidsen van de opkomst dinsdag 12 februari 2008, playbackshow. Omdat de verkenners het te druk hadden met de voorbereiding van de winterhike, hebben wij, de gidsen, alleen de playbackshow gehouden. Deze stond als gezamelijke carnaval-activiteit op het programma. lees verder hoe dit fantastisch spektakel is verlopen en wie er met de prijzen vandoor ging.

Beste gidsen en gidsenleiding,

We gingen niet openen maar gingen meteen beginnen. Sabine en Patrick waren jury. En iedereen moest meedoen. We gingen lootjes trekken en Emmie was eerste maar ze wou echt niet. Dus toen gingen Manon en Mirthe(w) eerst. De jury had erbij geschreven dat ze een goede dans hadden. Alleen de playback was minder.

Na Manon en Mirthe(w) waren Naniek en Aurora. Zij hadden erg leuke kleding aan, originele dans en een hip nummer.

Daarna waren Elise en Kimberly. Ze hadden grappige pasjes maar het mocht noch wel iets enthousiaster.

Toen we pauze hadden mochten we cola of sinas. Na de pauze gingen we verder, en waren Mirte(m), Anne en Marsha aan de beurt. De jury zij dat wij een goede dans hadden, Goed playbacken en een goede uitstraling hadden.

Als 5e was Emmie met Ciske de Rat. Zij deed het alleen, daardoor was het erg knap. Ze playbackte goed en kreeg het publiek goed mee. Als laatste was Marijke zij deed het ook alleen. Het was erg schattig en ze playbackte ook erg goed.

Daarna ging de leiding over leggen wie de gewonnen heeft. En gingen wij maar de polonaise doen maar Manon maakte er mayonaise van. Toen de leiding eruit was wie er 1e, 2e en 3e waren vertelden ze het ons.

Naniek en Aurora waren 3e en kregen één reep chocola. Emmie was 2e geworden maar ze had het niet verwacht, en ik weet niet meer wat ze kreeg. Als 1e waren Anne, Mirte(m) en Marsha. Wij kregen één zak met spekjes.

Toen we klaar waren met de playbackshow hadden we tijd over en gingen we verstoppertje doen.

Groetjes Marsha