Hallo Allemaal;

10 oktober hebben we de installatie van Mirthe, Manon, Kimberly en Lois gehad. Om te weten hoe dit is geweest, klik hieronder op lees verder.

Het was erg gezellig!!!

Hallo Allemaal,                                                                                        10-10-06

Zoals in elk nieuwe seizoen zijn we weer aan het installeren geweest, van de nieuw bijgekomen gidsen. Mirthe, Manon, Kimberly en Lois waren aan de beurt. Na eerst  van een kop koffie met de bijbehorende koek te mogen hebben genoten, heeft Tosca voor de nieuwe gidsen de Gidsenwet opgezegd. Deze is als volgt;

Gidsenwet

Een Gids trekt er samen
met anderen op uit
om de wereld om zich heen te ontdekken
en deze meer leefbaar te maken.
Zij is eerlijk, trouw, en houdt vol.
Zij is spaarzaam en sober
en heeft zorg voor de natuur.
Zij respecteert zichzelf en anderen.

Als volgt zei patrick bij elk nieuw te installeren gids de gidsenbelofte op die zij moesten nazeggen. Nadien kregen zij alle insignes opgespeld die bij de installatie horen en werd de groepsdas met de bijbehorende dasring omgedaan. Na dit alles te voldaan te hebben waren Mirthe, Manon, Kimberly en Lois officieel geinstalleerd en officieel gids!!

Gidsenbelofte

Ik beloof mijn best te doen
met de hulp van God
een goede Gids te zijn,
bewust het goede te zoeken en te bevorderen,
iedereen te helpen waar ik kan
en me te houden aan de Gidsen-wet.
Jullie kunnen op me rekenen.

Na dat al dit plechtige voorbij was, hebben we natuurlijk met ons allen het traditionele chips-eet en verkleedspel gedaan. Je moet dan in een kring dobbelen met een dobbelsteen. Gooi je een zes dan moet je je zo snel mogelijk verkleden en zoveel mogelijk chips eten als je kunt. Want als de volgende persoon een zes gooit is zij aan de beurt. Zodoende krijg je een erg leuk spel van verkleden en veel en snel chips eten. De gidsen gingen dan ook met een chipsbuik huiswaarts! Ook hebben we het ouderwetse spel pictonaire gedaan. Wat een grappig beeld geeft over hoe bepaalde mensen dingen kunnen tekenen, he Patrick?? ha ha.

Nieuw geinstalleerde gidsen; van harte gefeliciteerd en dat we maar een leuke gidsentijd mogen hebben!!!

Groetjes, de Gidsenleiding, Patrick, Marion en Sabine