De Welpen houden een logboek bij, hier een een aantal van de stukjes.

 

13 December 2007

Eerst hebben we geopend.
We deden het binnen wand de lamp was was kapot. We deden handenvast-tikkertje.
Toen deden we ongeluk tikkertje.
We wisten steeds niet wie de tikker was.
toen gingen we installeren ik was eerst.
toen Stijn en daarna Gerben.
toen gingen we een parcour lopen.
Eerst over de tonnen en toen onder de stoelen door,
En toen gingen we sluiten

        Van robert 

6 December 2007

Vorige week was heel leuk.
We gingen openen en daarna zijn we in de grote zaal geen spelen.
We gingen nadat we groepen hadden ingedeeld trefbal spelen, dat was hartstikke spannend, onze groep was de beste, Stan (ikke) was de uitblinker van onze groep hahahahahahaha.
Het volgende spel was het pettenspel, dat ging niet zogoed omdat we de regels niet snapten(had de leiding niet goed uitgelegd hahahahahaha), we bleven met de armen voor elkaar staan, door tijdsnood konden we niet verder spelen en toen moesten we sluiten.

        Van stan
 

29 November 2007

Eerst hebben we geopend.
Toen deden we een spelletje. Het heet tochttechnieken. We hadden een stadje die met krijt op de grond getekend was en in plaats van huizen waren er er letters.
We gingen eerst kijken of er geen foutjes waren. Toen gingen we spelen. We kozen iemand uit die naar de grote zaal moest. De leiding koos een letter die wij op moesten zoken op een blaadje. Toen moesten we degene die in de grote zaal was van bijvoorbeeld: rechtdoor, dan kom je bij een rotonde, dan ga je een rondje en ga dan weer rechtsaf. Dan ben je er. Welke letter heb je nu? Bv. de letter F.
Het was erg leuk.
Toen gingen we sluiten.

Van Stijn. 

22 November 2007

Eerst hebben we geopend. Stan was er niet want hij was jarig. We gingen dingetjes tekenen om sinterklaasjes te maken. Hiervoor gebruikten we wol. Er waren pepernoten, een heel dienblad, die hebben we allemaal opgegeten. Als laatst hebben we een wol gevecht gedaan, de hele kleine zaal lag vol met kleurtjes. Toen gingen we sluiten.

        Van Tije
 

15 November 2007 

We zijn gaan openen en Wout mocht de vlag hijsen. Wij hebben vandaag pannenkoeken gebakken. We deeden melk in de kom toen pannenkoeken meel en dan goed roeren. Dan twee eieren en nog een keer goed roeren. Elk nest ging zijn eigen pannenkoeken bakken, ik heb er twee gebakken en op gegeten. We hoefden niet af te wassen. We hebben vandaag geen spelletje gedaan. Toen gingen we alweer sluiten. Remen mocht de vlag laten zakken.

Door Gerben Morskieft