Sinds een tijdje loopt er bij de welpen een nieuwe leiding mee. We kenden haar al van een aantal zomerkampen en weekenden, maar nu had ze besloten om ook echt leiding te gaan worden. Tot nu toe kenden we haar alleen als Sanne. Maar omdat alle leiding bij de welpen een naar heeft uit het Jungleboek, moesten we ook voor Sanne een andere naam bedenken.

RakshaSanne werd weggestuurd en alle welpen en de leiding ging in een kring om Hathi heen zitten. We konden kiezen uit een aantal namen. Zo was er Chil de postduif, Shanti het vriendinnetje van Mowgli en Raksha de moederwolf. Chil viel al snel af, die vonden we niet zo leuk. Er moest dus gestemd worden over Shanti of Raksha. Uiteindelijk is het Raksha geworden.

Na het kiezen van de naam hebben we Britse Bulldog gedaan op het grasveld achter de blokhut. Omdat het een beetje regende, was het daar best modderig. En bij Britse Bulldog lig je wel eens op de grond. Alle welpen waren dus mooi zwart aan het eind van het spel. Alleen de leiding nog niet. En die is dus ook even goed door de modder gehaald.

Hierna zijn we wat gaan drinken. En omdat Raksha wilde vieren dat ze er echt bij hoorde, had ze een heerlijke taart meegenomen. Dank je wel, Raksha!

na het ranja drinken was er nog tijd voor een spelletje. En omdat het alweer mooi vroeg donker wordt en Bagheera zijn lamp had meegenomen, konden we heerlijk het bos in voor het favoriete spel van alle welpen; Koning van de Heuvel! Bart en Bagheera hadden zich in het bos verstopt met de lamp en de welpen moesten ongezien naar de lamp toe sluipen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Steeds weer was er een welp bijna, en dan werd deze weer gezien in het licht van de lamp. Uiteindelijk is het één welp gelukt om ongezien bij Bart en Bagheera te komen en één welp bijna, hij werd in het zicht van de haven toch nog afgeschenen. 

Na Koning van de heuvel was het al weer tijd om te sluiten. Het was een beetje een vieze, maar vooral weer een hele leuke opkomst!

 

Bagheera