Lief Logboek,

In tegenstelling tot vorige week waren we nu om tien over half zeven al klaar met openen! Een hele verademing voor de leiding.

Deze week hebben we figuurgezaagd/gefiguurzaagd/gefiguurgezaagd (moeilijk woord!). Raksja had een ontwerp gemaakt van een tafeltennisbadje.

Iedereen moest in de kleine zaal gaan zitten aan één van de twee tafels. Daar kregen alle welpen een houten plankje waar het badje op was uitgetekend door Hathi. Van Raksha en Baloe kreeg iedereen een figuurzaagje en Bagheera zette bij iedereen zijn naam op het hout. Toen konden we beginnen.

Remen was zo snel, dat hij ook voor Bagheera maar een badje had gezaagd, omdat die er niet aan toe was gekomen. Hij was in de grote zaal met iets bezig geweest. 

Na het zagen werden de stiften op tafel gezet zodat iedereen zijn badje mooi kon versieren. Vervolgens zijn we naar de grote zaal gegaan. Hier hadden Hathi en Bagheera een heuse tafeltennisarena gemaakt. De welpen werden in twee groepen verdeeld en moesten op de twee banken gaan zitten. Elke keer werden er twee welpen naar de tafel geroepen en werd er een snel potje tafeltennis gespeeld. Wie als eerste drie punten had, had gewonnen en mocht op een andere bank gaan zitten. Zo bleef al snel de helft van de welpen over. Tussen deze welpen werd de kwartfinale gespeeld. Degenen die ook deze wedstrijd wonnen, gingen door naar de halve finale. De finale zou uiteindelijk gespeeld worden tussen Floris en Bagheera. Helaas was hier geen tijd meer voor en is Floris uitgeroepen tot winnaar van het toernooi.

 Lief Logboek, het was een heel leuke, maar ook best vermoeiende opkomst. Hopelijk gaan we de volgende keer iets doen wat mij minder energie kost...

 

Bagheera