Lief Logboek,

Eindelijk is het 's avonds weer vroeg donker! Door het ingaan van de wintertijd, afgelopen weekend, is het nu 's avonds weer zo vroeg donker dat we weer heerlijk in het donker in het bos kunnen spelen. En daar hebben we meteen dankbaar gebruik van gemaakt ;)

We begonnen afgelopen donderdag zoals altijd met openen. Direct na het openen is Hathi met de zaklamp het bos in gegaan. Hij heeft daar een beschut plekje gezocht. De welpen mochten vervolgens proberen om ongezien en ongehoord bij hem te komen. En dan bleek een grotere uitdaging dan zij eerst dachten. Veel welpen kwamen dichtbij, maar bijna is nèt niet helemaal. Na een half uur was het alleen nog maar Ivo gelukt om Hathi te tikken. Vlak daarna lukte het Thijmen ook Hathi te tikken.

Hierna was het tijd voor ranja. Jelle was jarig geweest en had een traktatie meegenomen. Nadat we eerst heel hard voor hem hadden gezongen en een aantal harde en heel stille Hieperderpiep Hoera's hadden geroepen, hebben we heerlijk genoten van zijn traktatie.

Na de ranja was er nog tijd over voor een nieuw snel potje Koning van de Heuvel. Maar om de uitdaging nog wat groter te maken, deden we het dit keer niet in het bos, maar binnen het hek. De welpen mochten proberen om mij te tikken terwijl ik achter de kampvuurkuil in de bosjes zat. Dat is uiteindelijk Thijmen en Robert gelukt. 

Lief Logboek, het was weer een leuke opkomst. En we zijn er echt blij mee dat het weer zo vroeg donker is en we dus weer lichtspelletjes en andere winterspelen kunnen doen in het bos.

 

Bagheera