Op vrijdag 26 oktober was het weer zover, We hadden onze karaoke-avond. Op te lezen hoe het is gegaan, en om te zien wie er heeft gewonnen moet je op "lees verder" klikken.!

Op een koude vrijdagavond hadden we karaoke avond. Deze avond werd door tom georganiseerd. Er waren veel jongens aanwezig. Er werd ook een speciale jury uitgenodigd, bestaand uit Anne-Marie(alias Jerney), Sandra (alias Henk-Jan Smits) en de enige echte Eddy (alias Gordon). Het was een hele gezellige avond. Er werden aan het begin koppels gemaakt. Deze waren:

Rens & Alex, Nick & Mitch & Bart, Willem & Martijn, Luc & Tom, Bas & kevin en Björn & Jeroen. Op het eind kwam het party-duo Mart & Rob erbij, want die hadden in het begin van de avond de kampvuurkuil bekleed met struikjes.

Als eerste gingen Rens en Alex met het liedje (vergeten) Dit was een hele KLEFFE show, daarna was het trio van Bart, Nick en Mitch aan de beurt met het liedje "Heb je even voor mij" Hier lag de volume heel HEEL hoog, Daarna kwamen Willem & Martijn met het liedje (vergeten) dit klonk echt heel mooi, Daarna kwamen Luc en Tom op het podium staan met het liedje (vergeten) Ook dit klonk geweldig, Als eennalaatste waren kevin en bas aan de beurt, we moeten zeggen dit klonk als toekomstig talent, En last but not least Björn en Jeroen met het liedje "De Vlieger" hierbij was de jury echt sprakeloos, Want het klonk zo goed, ze kenden de tekst alsof ze het liedje al maanden hadden ingestudeerd. (niet dat ze dat deden ofzo:P) Nu was iedereen aan de beurt geweest en was het tijd voor een kleine pauze voor de jury. En ik moet zeggen dat de jury mooi commentaar heeft geleverd tijdens de eerste ronde.

Nu de 5 minuten voorbij waren, begonnen we met de tweede ronde. Het was weer dezelfde volgorde. De liedjes weet ik niet allemaal meer, maar op een paar na wel. Rens en Alex deden "The Ketcup Song" Het trio deed "Het is een nacht" Tom en Luc deden "Ik leef niet meer voor jou" Kevin en Bas deden "The Final countdown" En toen kwamen Mart en Rob met een heel apart lied van Paul de Leeuw, waarbij je 10 talen door elkaar heen zong "Vlieg met me mee". Nu was de tweede ronde ook alweer voorbij. Nu was het tijd voor de jury om te beoordelen wie er had gewonnen. Dan kun je wel moeilijk gaan doen, Maar zoals verwacht zijn dat Rens en Alex geworden. De rest ook gefeliciteerd, niet dat jullie goed waren ofzo, maar gewoon voor de eer. :P:P. En de Avond was nu echt voorbij het was echt een geslaagde avond. Hopelijk volgend jaar nog een keer (vast wel) P.S. Jury hartstikke bedankt!!!