Zoals elk jaar, hadden wij dit jaar weer een nieuwjaarsborrel. Dit was hartstikke gezellig. Het was wel één week later als gepland (omdat de stam die avond ook een nieuwjaarsborrel had) maar dat maakte ons niets uit.

De avond begon met een standaard kopje koffie (met een koekje van bjorn). Toen werd iedereen nog even fijn een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Ook kwam onze nieuwe penningmeester (pauly, what about the money), voor het eerst langs. 

Tegen een uur of 8, ging de frituurpan van jeroen aan, waar de o zo lekkere partysnacks ingingen. En toen begon de avond. Als eerste werden de pokersetjes klaar gezet en de muntjes werden verdeeld. Toen ging iedereen rond de tafel zitten, om een lekker slok champagne te drinken; bij sommige was het al snel geen slok meer, maar die begonnen de fles te atten. (> 16jr. sinds 2 jr. (Red.)) Tegen half 9 ging de TV aan, omdat FC Twente moest voetballen. Want als echte supporter kon Bjorn geen enkele wedstrijd missen .

Toen het pokeren maar niks werd, gingen we over op het bier/malt. Deze avond werd er 7 keer aan de beruchte bel GEROBT. Al met al, was dit een geslaagde avond, en doen we het volgend jaar weer.

Dikke kus van de Rowans..xx

(Zo, en nu weer een actief programmapunt. Die groetje, de begeleiding)