9 Mei 2008 Aanwezig: 10 rowans, 3 begeleiding, 3 afmeldingen, 2 !!! onbekend.

Het begon natuurlijk weer met het gezellige koffie drinken en programma voorbereiden tot kwart over 7. Er bleek al meteen dat Jeroen, die een camera mee zou nemen, geen camera bij zich had, dus gingen we maar eerst het script bedenken, terwijl de begeleiding een kampvuur bouwde. Er stond nog wat hout op de aanhanger en dat moest nog worden aangestoken. Bovendien konden we het kampvuur nog in de film gebruiken.

Jeroen ging weg om de camera en direct een deel van zijn tuin voor op het kampvuur op te halen. Toen Jeroen weer terug kwam, was het script al af. We gingen richting het kanaal waar we begonnen met repeteren. Waar de film over gaat vertellen we nog niet, maar het ziet er in ieder geval heel goed uit. Wel kunnen we kwijt dat er nogal wat foutjes gemaakt werden en dat alles even werd gerepeteerd.

Terwijl we aan het filmen waren, kwam de politie ook nog even een kijkje nemen. Als ze geluk hebben komen ze ook nog even in de film, maar dat is aan Nick, want die gaat de film een beetje bewerken en aan elkaar plakken. Wij hopen natuurlijk dat alle bloopers zeer uitgebreid aan de orde komen. Toen we bij het kanaal klaar waren gingen we naar de kampvuurkuil om daar ook nog een deel van de film om te nemen en dat is ook een geslaagd deel. Nu alles opgenomen was, gingen we met zijn allen even naar binnen om de film te bekijken. Het stond er allemaal goed op, want als het er niet goed op stond moesten we opnieuw filmen. Toen dat ook gebeurd was ging Alex douchen en de rest ging helpen met het inpakken van de aanhanger, die mee moest met het vrijgezellenfeest van Eddy. De tafels en fietsen die erin moeten zaten er al snel in.

Toen wilden we nog een record breken dat we op internet tegen waren gekomen: het record van met zoveel mogelijk mensen op 1 bierkrat staan. Het record stond op 7 en dat wilden we proberen te verbreken. We kwamen erachter dat het breken van record toch noeste arbeid betekent; het ging zeker niet vanzelf. We kwamen met allerlei verschillende manieren, op de schouders op tenen, aan elkaar vasthouden, maar helaas werd dat hem niet. In het begin lukt het wel voor 2 sec. om met z'n zevenen erop te gaan staan. Maar dat konden we maar 1 seconde volhouden ofzo. Dus hebben we het toen voorlopig maar opgegeven, maar we doen vast binnenkort nog wel een poging. We laten niet zomaar anderen beter zijn dan ons.

Daarna hebben we nog snel even het stamhok opgeruimd en is er afgewassen. We gingen toen zitten om nog wat te drinken en het was eerst de bedoeling dat er ook chips was, maar die was er niet want de week ervoor was er niet goed met de gehaktballen omgegaan, we hadden tegen de 6 euro winst verloren. We hadden wel chips en noten gehad, als we de 6 euro wel hadden verdiend. Hier hebben we wel van geleerd en hopelijk komt over twee weken wel goed. En dat was het dan wel zo ongeveer voor weer een o zo gezellige avond bij de rowans.

Wat er mis ging:

  • Niet iedereen was aanwezig en misschien hadden we dat van tevoren beter aan moeten geven, zodat iedereen er wel was. Of we hadden het beter op een dag kunnen plannen dat wel iedereen aanwezig was.

Wist u dat:

  • de politie het leuk vindt om jongens in het water te zien liggen?
  • het water lekker warm is?
  • marwin vroeger fotomodel is geweest?
  • mart soms wel eens zinnen vergeet?
  • jeroen goed kan filmen?
  • water nat kan zijn?