Aanwezig: 14 Rowans, 1 Begeleiding, 2 Afmeldingen, 1!!! Onbekend.


Dit was de laatste reguliere opkomst van het seizoen. Bjorn en Jeroen waren een weekend weg, zodat Marwin de enige begeleider was. Volgende week gaan we op zomerkamp, dus deze week hebben we alvast ons materiaal klaargezet.
Als eerste begonnen we de avond met een lekker kop koffie. Het enige probleem was, dat er maar een halve kan op tafel stond! Dit is een behoorlijk minpuntje en moet de volgende keer voorkomen worden. Toen dat probleem ook opgelost was, begonnen de kasbeheerders met het afrekenen van de drankkaartjes. Ook werden de gezondheidsformulieren samen met het Zomerkampgeld ingeleverd.
Ondertussen begon Alex met een "boodschappenlijst" te maken. Hierop stond alles wat mee moest met het kamp. Al snel begonnen de eersten met de puntjes; koelkast en televisie! Dus die kwamen er zo snel mogelijk bij. Daarna kwamen de minder belangrijke spullen erbij; nl. de tenten, zeilen, kampkisten e.d. Toen die erbij stonden verliep de vraagronde niet echt soepel. De helft was niet aan het opletten en sommige hadden geen ideeën. Dus die vonden het best om zonder bijl, zaag of voetbal op kamp te gaan.
Nu kwam Marwin met het idee, om gewoon de kast los te gooien en alles wat mee moest eruit te halen. Dit verliep allemaal goed. Terwijl Alex en Willem met de bierkratradio bezig gingen, regelde de rest het overige materiaal. Al snel genoeg kwamen we erachter dat de kabels in de radio los zaten. Dus werd er snel naar het huis van meneer Mulder gefietst om een paar plugjes op te halen.
Langzaamaan groeide de berg materiaal in het stamhok tot op zomerkamp niveau. Toen we vonden dat er genoeg rotzooi bij elkaar gezocht hadden, was het alweer negen uur. Na een balletje en een drankje bliezen we moe maar voldaan de aftocht.
Hoera, nog maar een weekje tot het zomerkamp.....


Wat er misging:

  • Er werd niet genoeg koffie gezet, waardoor er gewacht moest worden op een nieuwe pot.

  • Aan het begin van de avond werd er niet goed opgelet. Ook gaven sommigen niet genoeg aandacht aan het voorbereiden.

Wist u dat:

  • De bierkratradio stuk is.

  • Alex voor de vervangende muziek heeft gezorgd.

  • Mart boos is op een begeleider, omdat hij zomaar de kabels van een goed werkende autoradio heeft afgeknipt.