Vrijdag 12 december 2008: Aanwezig 15 Rowans 2 begeleiding 1 afmelding

Het was weer zover, de rowans gingen sinterklaas vieren. Zoals gewoonlijk begonnen we deze avond met een kop koffie. Iedereen had zijn surprise op tafel gelegd. We begonnen al vroeg met het uitpakken van de geweldige cadeau's. Ondertussen gingen we een paar kilo pepernoten eten.

Niemand was komen opdagen zonder een gedicht. Ook had iedereen volgens een deskundige de gedichten zelf geschreven. Dit was enigzins wel jammer, omdat nu niemand het kanaal in hoefde. Toen Rens aan de beurt was, moest hij naar buiten want zijn cadeau was zo ranzig dat het niet binnen uit te pakken was. Na een tijdje buiten geklooid te hebben gingen we weer verder. En toen was Merlijn aan de beurt, die kreeg een grote zware surprise. Een emmer met cadeau's volgegooid met cement. Hij moest ook naar buiten. Alleen hij maakte gebruik van een moker. Hij was er zo mee klaar, omdat het cement nog niet helemaal droog was. Dit was ook het geval bij Mitch.

Nu waren we ongeveer aan het einde van de opkomst.
We moesten de surprises nog ff aansteken en het stamhok moest nog aangeveegd worden. Toen dat was gedaan gingen we nog wat nadrinken. Ook hebben we nog wat gepraat. Nu was de opkomst afgelopen en wachten we op sinterklaas tot hij volgend jaar weer komt.


Wist u dat?:
  • Merlijn onmeunig op een emmer kan hown als je zegt dat het zijn vader niet is?
  • Je van allerlei spul uit de kelder een leuke surprise kan maken?
Wat er mis ging:
 
  • Niet iedereen was aanwezig op deze pakjesavond waardoor niet alle suprises konden worden uitgepakt.