In de eerste week van januari kregen we allemaal een uitnodiging in huis voor een nieuwjaarsreceptie bij de kabouters. Hierin stond ook dat we deze opkomst geen uniform aanhoeften en in onze allermooiste kleding mochten komen!

Woensdag 9 januari was het zover. De leiding stond buiten al op ons te wachten om ons een gelukkig nieuwjaar te wensen. Toen iedereen er was gingen we zitten in het stamhok (waar normaal alleen de leiding mag komen!!) en hebben we allemaal verteld wat we met oud en nieuw gedaan hadden. Toen iedereen zijn verhaal verteld had kregen we allemaal een "echt" champagneglas met (kinder)champagne. We hebben met zijn allen geproost op een goed jaar en daarna gingen we karaoke doen!! Dit was erg geslaagd met alle leuke meezingers. Zelfs de leiding heeft een liedje gedaan (ookal kunnen zij helemaal niet zingen!).

Karaoke

Tussen het zingen door hebben we nog een chipsketting gemaakt, met wederom een glas champagne. Net als met elk goed feest was de tijd weer zo voor bij, en moesten we helaas alweer naar huis.

Allemaal een heel goed jaar gewenst!


Groetjes,

      De kabouters