Een keer in de twee jaar wordt er een kerstactiviteit voor de hele groep georganiseerd. Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar in het centrum van Hengelo weer een vossenjacht gehouden.

We moesten ons om één uur verzamelen op de parkeerplaats achter de hema. Toen iedereen er was werden we in groepen verdeeld. 2 Groepen kabouters, 2 groepen welpen, een groep verkenners, een groep gidsen en een groepje rowans. We kregen allemaal een kaartje mee, met daarop een afbeelding van de vos die we moesten zoeken. Als we de vos eenmaal gevonden hadden kregen we bij deze vos een nieuw kaartje mee met de afbeelding van de volgende vos.

Het was best nog wel moeilijk om de vossen te vinden, want ze stonden niet op een plek maar mochten door de hele stad heen lopen. Je zag iedere keer wel een vos, maar dat was dan net de vos die je niet moest hebben. Gelukkig kregen we van deze vossen een tip zodat we onze eigen vos snel konden vinden. Ook kregen we van de andere groepjes af en toe een hint, waar ze de vos het laatst gezien hadden. Het was erg koud in de stad maar gelukkig was er een drankpost waar we warme chocomelk kregen!

Groetjes de kabouterleiding