Lieve Kabouters,

Mijn naam is Shanti. Misschien heb je weleens van mij gehoord, ik ben namelijk het vriendinnetje van Mowgli. Mowgli en ik komen allebei uit de Jungle. Ik denk dat jullie de Jungle wel kennen, de Welpen spelen daar namelijk ook! Waarom ik jullie een brief stuur? Nou, dat zal ik jullie vertellen.

Mowgli en ik spelen al héél lang in de Jungle. Samen met onze dierenvrienden Kaa, Bagheera, Baloe en vele anderen, beleven we vaak spannende avonturen. Mowgli speelt al elke week samen met de Welpen in de Jungle. Ik zou het hartstikke leuk vinden als jullie ook elke week in de Jungle komen spelen! Ik denk dat we al gauw allemaal vriendinnetjes zullen worden! We kunnen dan samen met Mowgli en alle dieren in de Jungle spelen en spannende avonturen beleven! Dat lijkt mij echt ontzettend leuk! Jullie ook?! Dit ben ik, Shanti
Dit is mijn vriendje Mowgli Volgende week kom ik samen met een goede vriend uit de Jungle langs om jullie te helpen verhuizen. Dit doen we natuurlijk niet zomaar! Jullie hebben een hartstikke leuke tijd gehad in Bambilië. De goede herinneringen aan deze tijd stoppen we in een verhuisdoos en nemen we mee naar de Jungle. We vertrekken met de verhuisdozen uit Bambilië en gaan op ontdekkingstocht door de Jungle naar onze eindbestemming.

Omdat verhuizen altijd heel veel werk is wil ik jullie vragen deze week al te beginnen met het inpakken van de verhuisdoos met goede herinneringen. Weten jullie al dingen die we erin kunnen stoppen? Volgens mij hebben jullie genoeg meegemaakt en is de doos zo vol!!

Tot volgende week!!!

Liefs Shanti

 

Dit is Baloe, de beer vol wijze raad