Iedereen kent het spel Mastermind wel. Bij dit spel moet je een code van vier kleuren zien te kraken. De Welpen van de Shantihorde hebben dit spel in levende lijve gespeeld!

Acht tweetallen gingen op pad om de stiften te zoeken waarmee ze codes van vier verschillende kleuren konden maken. Wanneer een code klaar was moesten ze zo snel mogelijk naar de leiding om te laten controleren of de code klopte.

Per kleur in de code waren er twee mogelijkheden: 1) de kleur zit in de te kraken code, maar staat nog niet op de juiste plek of 2) de kleur zit in de te kraken code en staat ook al op de juiste plek. Als de code nog niet helemaal goed was konden de meiden weer snel op pad om nog een poging te wachten om de code te kraken.

Sommige meiden vonden het spel in het begin nog wel lastig, maar na de eerste ronde ging het bij iedereen al super goed en renden de tweetallen van stift naar stift om de codes te maken. De codes werden in rap tempo gekraakt, sommige tweetallen hebben zelfs wel 3 codes gekraakt! Uiteindelijk hebben Emma en Anouk N. gewonnen, zij hadden maar liefst 4 codes gekraakt!

Levend Mastermind 1

Levend Mastermind 2 Levend Mastermind 3