We zijn dit jaar met de kabouters op Glitter en Glamour-kamp naar Winterswijk geweest. Hier hebben we allerlei spannende dingen gedaan en erg leuke en gezellige dagen gehad! Hieronder volgt het logboek dat de kabouters tijdens het Zomerkamp zelf hebben gemaakt.

Donderdag 5-7 & vrijdag 6-7

De kabouters ontvangen post van de Bling Bling King met daarin een puzzelstukje!

De leiding ontvangt ondertussen de mysterieuze de Bling Bling tas.

Zaterdag 7-7

Eerst hadden we een kamp opening, toen hadden we een puzzel gemaakt. En op de puzzel stond de Bling Bling King. We gingen eerst naar een zomerkamp dichtbij Winterswijk. Dat was een hele kleine markt. Dat was niet zo leuk. Daarna gingen we spelletjes doen.

Toen gingen we naar de blokhut. De sleutel die gebacht werd was te laat. Dus moesten we heel lang wachten in de regen. toen moesten we nog een hele poos wachten op de bagage. Opeens ging het tasje af. Het was de Bling Bling King.

Zondag 8-7

We kregen een bericht via het tasje. Wij moesten op shirts tekenen en ze werden heel mooi en daarna gingen we vrij spelen. 's Avonds kwam de Bling Bling King. Hij heeft antwoorden gegeven op de vragen en zei dat hij dinsdag weer kwam.

Wij hadden ook kampvuur gehad en hebben liedjes gezongen.

Maandag 9-7

Vandaag kregen we tijdens het ontbijt een sms van Gemma Glitter. Dit stond erin: "Heb ik het goed gezien? Was jij gisteren bij de Kabouters aan het eten? GG"

Toen wisten wee dus dat ze de Bling Bling King bespioneerde. Toen gingen we fietsen naar het zwembad "de 2 bruggen". Eerst gingen we spelen in de speeltuin, toen naar het buiten bad, toen naar het binnenbad. Toen we terug waren onweerde het. De rest ging in de auto terwijl Marsha, Naniek, ik en Brombeer moesten fietsen. Toen gingen we eten en werd Naniek opgehaald.

Dinsdag 10-7

Eerst kregen we een brief, daar stond in wat we nodig hadden voor de modeshow. We gingen naar de stad en gingen een ruilspel doen. We begonnen met een ui aan het eind hadden we heel veel spullen. 's Avonds kwamen de Bling Bling King en de jury en hielden we een modeschow. Nadat we de Bling Bling King hadden losgemaakt, hij was aan een boom gebonden door Gemma Glitter, dat was heel gemeen. we hadden nog heel goed gelopen op de catwalk. We hadden de opdracht gehaald.

We gingen BBQen, dat was heel lekker!

Toen gingen we slapen.

Woensdag 11-7

We hebben ontbeten en daarna moesten wij onze spullen inpakken. Toen dat klaar was moesten we de leiding helpen bij het opruimen van de blokhut. Toen gingen we naar huis en hebben onderweg patat gegeten.