Hallo iedereen.

In het weekend van 12 tot 14 oktober gingen we (samen met de Rowans) naar de Wave. We moesten om 6 uur op de blokhut zijn. Toen het donker was gingen we op de fiets naar Beckum. Onderweg kwamen we nog wat verloren scouts van de Marcellinus tegen, die de weg niet wisten en die zijn toen achter ons aan gefietst. Daar aangekomen moesten we ons aanmelden. We gingen de tenten en keuken opzetten. Na die tijd hebben we een spel gedaan: een "hike" van 9 km!
Rond een uur of 1 was iedereen weer terug sommigen gingen naar bed, anderen bleven nog even kletsen.
S 'ochtends werden we wakker gemaakt en gingen we wat eten. Om 11 uur gingen we openen, en een spel doen: Wat mensen kregen stickers op zich geplakt, en de rest moest die stickers pakken. De mensen met de stickers kregen een voorsprong en wij moesten erachter aan. We hadden samen met de Rowans 48 stickers en 1 daarvan met haar, die was van een been van een jongen. Daarna hadden we de workshops je kon kiezen uit verschillende dingen. S'avonds hadden we een bbq. Dat was heel gezellig. Toen ging iedereen bij het kampvuur zitten en de partyptent was bijna helemaal leeg.
Als je drinken wou moest je een consumptiebon van 70 cent kopen. Om kwart over 3 gingen we naar de tent.
De volgende ochtend werden we wakker en gingen langzaam uit ons warme bedje.
We begonnen langzaam onze troep op te ruimen. In de middag hadden we een pannekoeken wedstrijd. Wij waren derde van de elf die meededen. Daarna kon je kiezen uit verschillende spellen zoals cricketbal. Na die tijd hebben we snel opgeruimd en zijn we gaan sluiten. Al snel gingen we weg! Onderweg kwamen we een verloren jongen van de Bataven Ludger tegen genaamd Mert. Tosca, Hermke, Alex, Irene en Nora bleven wachten. Er kwamen 3 andere mensen van de Bataven Ludger en die hebben naar hun leiding gebeld. Hij werd opgehaald en wij konden naar de blokhut. Op de blokhut aangekomen hebben we alles uitgepakt en zijn we naar huis gegaan.

Het was een hele leuk wave!

Groetjes de Sherpa's.