Vorige week hebben wij allen een kampvuurtje gebouwd (dat kunnen wij natuurlijk als de beste). En iedereen had natuurlijk helemaal geen avondeten gehad, omdat we een hikebom (alles wat je lekker vind in een pakje van aluminiumfolie) gingen maken.

Toen het vuurtje mooi fikte gooiden we onze eetbare creaties op het vuur en door Marleen’s geweldige plan wisten we ook nog van wie welke bom was! Na een tijdje waren ze klaar en konden we onze maagjes gaan vullen. Niet alleen de hikebom, maar ook Marieke´s oor was lekker gekruid, omdat iemand te enthousiast was met het kruidenpotje (Marieke was overigens erg zielig, want haar auto was dood). Na het eten en drinken en kletsen en de hele reutemeteut werd er nog even schoongemaakt en was de opkomst tot z’n eind gekomen.

Deze week vonden we dat we nog even moesten oefenen voor de Esreinmarkt met het schminken. Dus lieten de dames hun creativiteit los op elkaars gezicht. Sommige vonden het gezicht niet genoeg en hebben ook nog eens handen beschilderd. Kelly had een prachtige olifant op haar hand en Sylke octopusjes. Er zaten ook twee mooie muizen tussen hoor! En Marieke was niet serieus te nemen door de vlinder op haar hoofd. Toen zij met toiletpapier aankwam zetten vroeg Caro of ze het mee mocht nemen naar huis, want het was thuis op en misschien moest ze nog een grote boodschap. En omdat onze begeleiding zo lief is mocht dat als zij de spiegels schoon zou maken. Iedereen blij! En nog blijer toen Irene de knikkers ontdekte. Nadat iedereen weer fris en fruitig waren en zichzelf ontdaan had van de schmink, dronken we nog een glaasje fris. Toen was er wederom een leuke opkomst afgelopen! Nu op naar de Esreinmarkt.

Groetjes de Sherpa’s