De Sherpa's zijn meiden van 14 tot 17 jaar. Iedere opkomst doen we wat anders. In het begin van het jaar maken we zelf een programma waar we ons aan (horen te) houden.

Omdat er het tijdens onze opkomsten soms iets té gezellig is, maken we plannen, maar plannen maken is één. Plannen uitvoeren is een heel ander verhaal. Daarom hebben we allemaal een eigen taak binnen de groep. Één van ons is er om vragen te kunnen stellen, zodat we de begeleiding niet iedere keer hoeven lastig te vallen. Iemand coördineert de voorbereiding en uitvoering van de opkomsten, een ander zorgt ervoor dat er altijd een stuk in het groepsblad staat, weer iemand houd de kosten van dingen bij.. enzovoorts.

Als sherpa zijnde, zijn we oud en wijs genoeg, dus hebben we geen leding meer nodig. Wij hebben begeleiding.De begeleiding kan wel handig zijn, niet om ons bezig te houden, maar om ons een laatste zet te geven als we iets willen opgeven, ons uit de luie stoel trekken, en dat soort dingen.

Om de zoveel tijd organiseren we ook een kamp. Dat is natuurlijk extra gezellig, zo met z'n (tot nu toe) negenen een weekend of week doorbrengen.