We hebben op 27 januari kratten gestapeld. Dit ging onder begeleiding van Rudie, die had namelijk de benodigde spullen.

Kirsten ging als eerste en Juliet ging haar zekeren. ze stond vol in spotlights, medemogelijk gemaakt door de bouwlampen van Milos.  ze heeft wel 10 kratten hoog gestapeld. Hierna ging Juliet de uitdaging aan en mocht Kirsten haar zekeren. Juliet zat zo wat in het topje van de boom, met 27 kratjes!!

Na Juliet mocht Anne het proberen, natuurlijk had ze haar mooie hakjes weer aan en kon ze hier niet zo makkelijk mee klimmen. Ze werd gezekerd door Jessica en ze had 15 kratjes gestapeld. Toen mocht Jessica klimmen en heeft wel 6 kratjes hoog geklommen, waarna ze haar evenwicht verloor en met een spectaculaire slowmotion naar beneden viel.

Hiena was Sam aan de beurt gevolgd door Marsha. Sam haalde wel eens waar 7 kratjes hoog en met trots persenteren wij dat Marsha maar liefst 11 kratjes hoog is gekomen. Ondanks het duwen en het trekken aan de kratten.

We hopen dit geweldige programma punt nog een keer te mogen doen, want we vonden dit een mega fantastische geweldige spectaculaire superleuke ervaring.

Hoogachtend,

de Sherpa's