Hallo allemaal!

Verkenners in het rutbeekTwee weken geleden scheen het zonnetje wel heel erg hard, mooie gelegenheid om met z'n allen naar het Rutbeek te gaan ipv hetgeen dat op het programma stond!

 

 

Natuurlijk namen we niet alleen zwembroek en handdoek mee, maar had de leiding gezorgd voor waterballonnen en waterpistolen als munitie om verkenners te weren!

Verkenners in het Rutbeek.

 

Aangekomen bij het Rutbeek dook iedere moedige verkenner (bikkels als ze zijn) eerst het water in voor een verfrissende duik! Even met z'n allen vijfhonderd meter borstcrawl om vervolgens de oorlog te voeren. Iedereen kreeg munitie en al gauw vloog het water ons om de oren. Met name op Milos gooien leek leuk! Hoe dichterbij, hoe harder je hem kunt raken! Ondertussen zat Dirk nog even achter een eend aan, werd alg gebruikt om zeemonsters te creëren en had Raffael een leuk meisje achter zich aan. De ouders van het meisje vroegen ons of we van de scouting waren. Vanwege de rumoerige bende die we veroorzaakten, hebben we ons voor gedaan als de jeugdafdeling van de vrijwillige brandweer...

Net als anders, vloog de tijd weer voorbij. Nadat we alle ballonnen hadden opgeraapt en opgeruimd -zoals een goede verkenner dat altijd doet- zijn we terug gegaan naar de blokhut.

Groeten,

De verkennerleiding!