Hallo iedereen,

De verkenners zijn er weer eens op uit geweest om even een fijn avondje te ontspannen in het zwembad.
Om half zeven hadden we afgesproken op de blokhut om samen naar het zwembad te gaan. Omdat het zwembad niet eerder open is voor mensen van scouting vanaf 7 uur moesten we ons eerst maar eens even vermaken met het openen zodat wij verkenners dit ook eens onder de knie te krijgen. Om zeven uur zijn we in de auto gestapt om richting Haaksbergen te gaan voor onze relaxavond. Tenslotte lagen we (bijna) allemaal om half acht in het bad lekker te poedelen.

Een uur later hadden de verkenners leuke duikplanken gevonden om een "bommetje" te doen. Ook hadden de verkenners al gauw door dat er een grote glijbaan aanwezig is daar werd dus ook weer goed gebruik van gemaakt. We hadden afgesproken om tien voor negen het bad uit te gaan en om te gaan kleden om ons weer op te maken voor de zware terugreis.
Toch waren er weer een paar waterratten onder ons die het bad wel uit wilden maar toch graag nog even bleven zitten omdat ze geen klok konden zien hoe laat of het was.Toen eindelijk iedereen het water uit was gekomen hebben we nog snel nog even een ijsco opgegeten en snel weer terug naar de blokhut gegaan.

Al met al was dit weer eens een geslaagde opkomst.

Groeten de verkennerleiding.