Afgelopen zaterdag hebben zo'n twintig leden, leiding en andere vrijwilligers hun handen flink uit de mouwen gestoken tijdens NLdoet. Na eerst een lekkere bak koffie of thee gedronken te hebben werden de klussen verdeeld.

Het belangijkste waren de muurschilderingen in de grote zaal. De Bever-kant was al bijna klaar, maar had nog een 'finishing touch' nodig. Hierbij werden de verschillende tekeningen die al gemaakt waren samengevoegd tot één groot geheel. Ook werdt er hard gewerkt aan de plattegrond van Hengelo en aan de tekening van het Beverdorp Hotsjietonia.

 

Muurschildering Bevers De plattegond van Hengelo Het Beverdorp Hotsjietonia

 

Ook werd er een begin gemaakt met de muurschilderingen van de Welpen. Hierin komen natuurlijk de Jungle en vele dieren in terug.

 

De Jungle De Jungle

 

Naast alle muurschilderingen zijn we ook begonnen met het vervangen van de deurpost van het stamhok, het renoveren van de kampvuurkuil en is de ruimte naast de schuur opgeruimd zodat deze bestraat kan gaan worden. Aan de achterkant van de blokhut zijn we buiten het hek flink aan het snoeien geweest zodat dat er ook weer strak uitziet.

 

 De deurpost van het stamhok De kampvuurkuil   Opgeruimd staat netjes

 

Zoals je kan zien zijn we flink opgeschoten met alle klussen! Binnenkort hopen we deze natuurlijk allemaal helemaal af te ronden. Naast het vele werk dat er verzet is was het natuurlijk ook hartstikke gezellig!! Doe volgend jaar dus ook mee en help onze groep tijdens deze gezellige dag met de leuke klussen.

Iedereen die geholpen heeft hartstikke bedankt!! Enne, tot volgend jaar! ;-)

Bekijk alle foto's in het album!